Zonnepanelen actie!

Na het toepassen van thermische panelen voor warmwater (zonneboilers) was de stap naar zonnepanelen niet zo groot voor D. Pansier Installaties. Uiteraard werken zonnepanelen, ofwel pv panelen voor opwekking van Uw eigen groene stroom. Een investering in zonnepanelen is op dit moment de beste investering die men kan doen als het gaat om rendement. Als bedrijf hebben wij reeds de investering gedaan in een pv-systeem welke door U werkend te zien is. Dit geld overingens ook voor het zonneboilersysteem.

pand van pansier installaties te putten

 

BTW voordeel

Om een investering nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid de BTW op de arbeid tijdelijk verlaagd naar 6%.  Dit betekend voor 15% voordeel ten opzichte van de reguliere BTW op arbeid.

Subsidie

De subsidie van 15% op het materiaal is per 7 augustus verstreken en niet meer aan te vragen.

Bron: http://www.agentschapnl.nl/nl/node/462389#

De opbrengsten uitgedrukt in rendement stijgen hierdoor fors en de terugverdientijd daalt.

Een investering in zonnepanelen is daarmee vandaag de dag een absolute groene belegging geworden met een aanzienlijk hoger rendement dan wat U op de gemiddelde spaarrekening bij de bank ontvangt.

Bent U benieuwd wat U met Uw dak kunt besparen op jaarbasis?

gratis berekening besparing zonnepanelen

Met onze online rekentool kunt U dit berekenen!

Tot slot komen wij voor een aanbieding op maat graag bij U kijken, hiervoor kunt U ons telefonisch of per email benaderen.

6% BTW op montage zonnepanelen

Om een investering nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid de BTW op de arbeid tijdelijk verlaagd naar 6%.  Dit betekend voor 15% voordeel ten opzichte van de reguliere BTW op arbeid.

 

Burenvoordeel

burenvoordeel aktie zonnepanelen bij pansier installaties

Heeft U samen met Uw buren voornemens te investeren in zonnepanelen dan kunt U bij ons extra voordeel ontvangen. Neemt U hiervoor contact met ons op.