Over Pansier Installaties

Voor alle reparaties, aankopen en vragen op het gebied van centrale verwarming, water, gas, riolering, sanitair/badkamers en duurzame energie zoals zonnepanelen zijn wij, Pansier Installaties uit Putten u (al vele jaren) graag van dienst. Onze specialisatie is het installeren en onderhouden van CV-ketels.

Pansier installaties kent vier werknemers en desgewenst kunnen wij onze capaciteit uitbreiden middels vaste inleenkrachten.

Wij werken met geschoold personeel welke allen in het bezit zijn van de benodigde gastechnische papieren, welke werken conform de officiële richtlijnen conform het bouwbesluit. Ons personeel gaat jaarlijks op training bij de diverse fabrikanten om de kennis van de diverse producten aktueel te houden en zo efficiënt en adequaat te werk te kunnen gaan.

Pansier Installaties vof is gevestigd aan de Roosendaalseweg 172 te Putten. Hiermee is de gemeente Putten onze grootste werkgebied. Echter gezien de ligging tegen de A28 aan dekt ons werkgebied ook de plaatsen Amersfoort, Voorthuizen, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk(erveen), Hoevelaken en Leusden.

Pansier installaties Putten Nijkerk Ermelo

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 36 09 57 of 06 53 59 75 98 ook via onze website middels het contactformulier kunt U ons benaderen.