CV Ketels Actie

Op deze pagina treft U de lopende aktie aanbiedingen aan welke van kracht zijn op cv-ketels bij D. Pansier Installaties.  In de lopende acties treft U voordeel op het gebied van garantie, hetgeen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast kan de aktie zich uitten in prijsvoordeel wat goed is voor Uw portemonnee! Alle producten worden door ons geïnstalleerd door vakkundig en geschoold personeel waarmee eveneens de veiligheid van Uw installatie is gewaarborgd.

Nefit super zomer deal

Lees verder..

 

Nefit Trendline: De nieuwe trend in compacte kwaliteit

 


TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Klaar voor de toekomst


Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Waarom is de Nefit Trendline zo zuinig?
 

 

Download hier de brochure

 

 

Nefit Moduline Easy

Bij ons inmiddels te verkrijgen, de slimste slimme thermostaat. Zonder contract bij elke energiemaatschappij toepasbaar, en zonder abonnementsgeld. Met deze thermostaat gaat U echt besparen..

Moduline easy verkrijgbaar bij Pansier Installaties Putten

 

Product

Nefit introduceert de slimste thermostaat, Nefit ModuLine Easy. De slimme thermostaat die verder gaat:

o    Bediening op afstand via handige app
o    Service op afstand
o    Zelflerend
o    Geschikt voor vrijwel alle toestellen
o    Geen contract of abonnementskosten
o    Eenvoudig te installeren
o    Bespaart energie
o    Uniek stijlvol design

Deze nieuwe ontwikkeling van Nefit verandert een normale thermostaat in een uniek serviceplatform. ModuLine Easy is niet alleen verbonden met uw ketel, maar ook met de smartphones van de gebruikers via WiFi.

De modulerende Nefit ModuLine Easy heeft een attractief industrieel design met touch screen en kleurendisplay. Basisbediening op de thermostaat aan de muur, geavanceerde instellingen worden gedaan via een intuïtieve app op het smart device van de gebruikers:

o    Gebruiker kan gemakkelijk het verwarmingsprogramma instellen, temperatuurinstelling wijzigen en het gasgebruik van de cv-installatie uitlezen via zijn smartphone, overal en altijd.

o  De installateur ontvangt indien gewenst vanuit de thermostaat foutmeldingen en kan reageren op digitale serviceverzoeken. Hij kan een service op afstand aanbieden.

 

Protocol

De thermostaat is geschikt voor Nefit en Bosch ketels met een EMS protocol. Raadpleeg de Nefit website www.nefit.nl/easy om te checken of uw ketel geschikt is voor deze thermostaat.
 

Easy app

bediening en beheersing verwarming waar dan ook

Voor de operating systemen Apple iOS en Android heeft Nefit native apps ontwikkeld. In september 2013 komt een Samsung Smart TV app beschikbaar en een web app – om via alle gangbare browsers de thermostaat te bedienen .De web app maakt de thermostaatbediening met andere soorten smartphone operating systemen mogelijk.

 

Service op afstand

Bij een vergrendelende storing kan de eindgebruiker ons als installateur via de app met een druk op de knop informeren door middel van een door de thermostaat gegenereerde mail. De toestelgegevens en fouthistorie worden meegezonden, zodat de installateur efficiënt voor een oplossing kan zorgen. Het concept draagt bij aan een langdurige interactieve relatie tussen U als eindklant en ons als installateur. De Nefit ModuLine Easy is voorbereid op diagnose op afstand door Pansier Installaties.

 

Accessoire voor andere merken CV-ketels
 

Nefit Easy Connect adapter

De Nefit ModuLine Easy is met de Nefit Easy Connect adapter ook geschikt voor oude modulerende Nefit toestellen of OpenTherm (OT) toestellen. Het keteltype bepaalt of een extra Nefit Easy Connect adapter noodzakelijk is. Raadpleeg de Nefit website www.nefit.nl/easy waar u kunt checken of voor uw ketel de Nefit Easy Connect adapter nodig is.

 

Functionaliteiten

De ModuLine Easy beschikt over de volgende functionaliteiten:

·         Krachtige geïntegreerde WiFi module

·         Bediening op afstand via meerdere smartphones, tablets, etc.

·         Zelflerende en instelbare klokprogramma’s

·         Aanwezigheidsdetectie (naar keuze aan/uit, werkt via smartphones)

·         Automatisch individuele voorkeuren (via aanwezigheidsdetectie)

·         Eco-monitor (laat zien wanneer u energie bespaart)

·         Overzicht gasgebruik

·         Legionella- en vorstbeveiliging van uw cv-installatie

·         Automatische melding als cv-ketel niet goed werkt

·         Doorsturen van meldingen naar uw servicebedrijf

Met de Nefit Service Tool App bij alle actuele Nefit HR ketels (met EMS-protocol):

Diagnose en reset op afstand (na uw toestemming) De app is gratis te downloaden via de Apple appstore of  Google Play. Door middel van het downloaden van een betaalde in-app opties via de Apple appstore of Google Play is onderstaande uitbreiding van functionaliteiten te realiseren.

·         Grafische weergave gasgebruik

www.pansierinstallaties.nl cvketel putten moduline easy

 

·         Openhaardfunctie (andere kamers blijven warm)
·         Douchetimer (bij nefit combiketels zonder voorraad), voorkomen dat er onnodig lang gedouched word, dus gasbesparing.
·         Twee extra klokprograma’s (handig voor gebruikers met verschillende dagindelingen)
·         Weersafhankelijke regeling (geen buitenvoeler nodig)

De in juni beschikbare app bevat nog niet alle hierboven genoemde functionaliteiten. In september 2013 worden de nog niet aanwezige functionaliteiten automatische  toegevoegd. De software in de Easy thermostaat wordt automatisch vernieuwd zodra er nieuwe functies beschikbaar komen.

Voordelen

De belangrijkste voordelen:

·         Uniek stijlvol design
·         Intuïtieve bediening
·         Energiebesparend (Eco-monitor en inzicht in gasgebruik cv-toestel)
·         Aanwezigheidsdetectie (op basis van smartphones gebruikers)
·         Service/reset op afstand(vanaf Q3/2013)
·         Storingsanalyse op afstand
·         Geschikt voor Nefit en Bosch HR-ketels met EMS protocol.
·         Onafhankelijk (geen contract, geen abonnement)

Raadpleeg de Nefit website www.nefit.nl/easy om te zien of uw ketel geschikt is voor deze thermostaat

Daarnaast moet de eindgebruiker voor Apple devices in de Appstore en voor Android devices in Google Play de bijbehorende app downloaden.

 

Garantie

Garantietermijn van 2 jaar, bepalingen zie garantiekaart. De eindgebruiker kan een elektronische garantiekaart (via de app) invullen en naar Nefit sturen.