CV ketel onderhoud

Pansier Installaties is officieel Erkend Nefit Comfort Dealer. Sinds de allereerste HR-ketel is Nefit het meest verkochte merk en toegepaste merk in de Nederlandse markt. Bij ons als Nefit Dealer bent u verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service. Het programma van Nefit aan CV ketels is dermate breed dat wij voor een iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden.

 

CV-ketel assortiment

TopLine AquaPower II

TopLine AquaPower Ultiem comfort met veel direct warm water.

Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

 

TopLine AquaPower Plus II

Ultiem comfort met gelijktijdig warm water voor keuken, douche en bad

   Aquapowerplus cvketel kopen in putten              

Ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk
Geen enkel combi-toestel kan tippen aan de TopLine AquaPower Plus als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Overal tegelijk, direct, veel en eindeloos warm water. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower Plus ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn twee AquaPower Plus-toestellen met verschillende vermogens.

 

TrendLine

De nieuwe trend in compacte kwaliteit.TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

                

Klaar voor de toekomst


Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen zoals bijvoorbeeld schaliegas. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Aktie op de Nefit Trendline!!

 

ProLine

Klein, slim en extra zuinig comfort. De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties.

                            

                             

Klein, slim en extra zuinig comfort.

De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. ProLine komt bij de Consumentenbond als ''Beste uit de Test'' in de laatste cv-keteltest (november 2011). Van alle geteste toestellen is de ProLine bovendien het voordeligst. Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument.

 

BaseLine

De basis voor warmte en warm water

     

Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Nefit is met meer danNefit pand cvketel putten 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie.

 

Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

De kernbelofte is absolute zekerheid. Als partner kan Pansier installaties zich hier in vinden, want dat is ook het geen wat wij pretenderen.

CW-klasse uitgelegd

Het investeren in een nieuwe CV-ketel is niet iets wat U elke dag doet. Wat U wel kunt doen voor dat U een keuze maakt voor een nieuwe CV-ketel is het inventariseren van een aantal wensen welke bij Uw levenssituatie past. De verschillen zitten metname op het gebied van warmwater comfort. Hiervoor zijn door alle fabrikanten gezamenlijk CW klasses opgesteld. Dit kan Uw keuze bij een investering vereenvoudigen. Hieronder geven wij hier uitleg over.

Gaskeur CW (Comfort Warm Water)


CW staat voor ‘Comfort Warm Water’. Er zijn zes comfortklassen:  

 

Vragen of direct een offerte?

Uiteraard kunnen er nog steeds vragen zijn aangaande een eventuele aanschaf van een nieuwe CV-ketel, dan kunt U ons benaderen per telefoon of per email voor een vrijblijvend advies gesprek. Ook kunt U op onze website zelfs met behulp van de juiste gegevens direct een offerte aanvragen.

 

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat.

Thermostaten

Kijk op onze thermostaten pagina welke versie bij Uw wensen aansluit..